söndag 20 mars 2011

äntligen lite bilder...

... här kommer lite bilder på mina nya stansar. Har stansat kärlek på ett 26 mm hjärta, med 3mm gemena bokstäver med typsnitt comic sans.Lekte även lite med min stans på 1,6 mm med versala tecken, här instansat på två stycken 20 mm tagar. Ja jag vet att nollan på slutet blev lite sned men bestämde mig för att det var lite små charmigt och så är detta armbandet faktiskt till mig själv.


Som ni kanske ser sitter både hjärtat och de båda tagarna på rouleau- armband och ja det kommer bilder på hela armbanden och ett par till som jag gjorde när jag ändå var i farten.

Men tills dess Tack för att du tittade in.2 kommentarer:

  1. Snyggt! Gillade ditt nya typsnitt :) När jag blivit duktig på att stansa kanske jag våldgästar dig och stansar lite ;)

    SvaraRadera
  2. Tack, du är så välkommen så :)

    SvaraRadera