söndag 27 mars 2011

Utlottning Rouleau - Armband

För att fira att jag äntligen har en blogg kommer jag att ha en rad utlottningar/tävlingar på bloggen nu en tid framöver. Det kommer dels att vara smycken och en del klockor men även bla pärlpaket och charms.

Börjar med en utlottning av ett valfritt Rouleau - Armband med tag (gäller ej fyrstav eller tagar i 925 silver) med valfri text. Tänk på att det max får plats 1-2 namn eller ord. Allt jag vill veta för att du skall ha chansen att vinna är vad du vill ha instansat och varför du vill ha just den texten. För att öka dina chanser att vinna dela med dig av bilden och adress till min blogg antigen på din egen blogg eller på facebook. Så skriv en kommentar till detta inlägget med vilket armband du vill vinna och varför, och du är med och tävlar.

Du har även möjligheten att välja vilken av våra olika stansar du vill använda.
Det finns även fler bilder och andra färger på armbanden på http://www.runns.se/se/art/runn-design-smycken-av-egen-design-och-tillverkning/ . Här kan du även hitta olika texter jag tidigare stansat. Den 31/3 drar jag en vinnare. Lycka till!

10 kommentarer:

 1. Jag vill gärna ha: Livet är Här & Nu !
  Därför att det är något som vi lätt glömmer i en stressad vardag.
  Jag gillar alla dina armband och tagen får väl bli den som texten får plats på..............

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att armbandet med hjärtat längst upp till höger var jättefint, så ett sådant skulle jag vilja ha med just texten "kärlek"! :)

  SvaraRadera
 3. hej erika :)
  jag skulle vilja ha texten kelly och maya på ett hjärta för utam dem skulle jag aldrig ta mig igenom vardagen de är mina två hjärtan och och gör att solen lyser över min vardag även en regnig dag! hoppas allt är bra annars tjejen :) fika och pyssel kväll :) kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej Erika!

  Jag tycker att dina armband är superhärliga och skulle älska att vinna ett med texten "Love" för det är det livet handlar om: Kärlek till sin man, sina barn, sina vänner, sin familj och sig själv. Jag är ett fan- hoppas du vet det!

  Kram! Sandra

  SvaraRadera
 5. Texten Ab imo pectore betyder av hela mitt hjärta.
  Det är ord som betyder något för mig och min son Khevin.
  En liten sak som bara vi 2 vet innebörden med :)
  Skulle älska att ha dessa ord på ett turkost armband, som även är sonens älsklingsfärg.

  Självklart länkar jag till dig och tävlingen:
  http://blandadetavlingar.blogspot.com/2011/03/utlottning-rouleau-armband.html

  SvaraRadera
 6. Jag vill vara med och tävla :)
  Jag skulle vilja ha ett armband med namnet "Gariny" på. Namnet har en mycket speciell betydelse för mig, och det skulle betyda mycket för mig att kunna bära det med mig och påminas om det varje dag. Färgen på armbandet får gärna vara ljus, till exempel vit, grå eller ljusblå, men det spelar inte så stor roll :)

  Har även länkat till tävlingen här: http://towinornot.blogg.se/2011/march/armband.html

  SvaraRadera
 7. Nu är vinnaren dragen! Stort Grattis till Sandra!

  SvaraRadera
 8. Jätte fina armband,ja vet att jag e lite sent ute men jag vill ändå kommentera och ville ge dig min länk. http://mammatillhampus.blogspot.com/2011/03/tavling-4.html

  skall lägga till din blogg så kan jag följa den vidare till nästa tävlingar.En annan sida som jag kan rekomendera varmt är http://blandadetavlingar.blogspot.com/

  ha det bra i helgen

  SvaraRadera
 9. Oj, vad glad jag blev! Tack så jättemycket!

  SvaraRadera