tisdag 12 april 2011

Det var ju symässa...

... i helgen som gick i Jönköping. Självklart åkte jag dit i hopp om att göra lite fina pärlfynd. Och blev det några fynd undrar ni? Svaret på den frågen blir ett JA! Massor med fina pärlor, berlocker, band och smyckesdetaljer. Så det blev en hel del shoppat måste ju erkännas! Som tur är kommer vi ju stå på Heda hantverksmarknad första helgen i Juli och snart även öppna butiken så jag har ju en hel del projekt som jag vill göra och förhoppningsvis sälja på dessa ställen, och naturligtvis även på hemsidan www.runns.se. Där hittar man mina smycken under Runn design. Men snart har ni även möjlighet om ni har vägarna förbi Tranås/Sommen att se mina kreationer irl!

Här kommer lite bildbevis på min lyckade shopping.En del av bilderna är lite suddiga jag vet, men svårt att fota genom plastpåsarna. Men jag gissar att ni iaf får en aning.

3 kommentarer:

 1. Ååååh, vad mycket fint! Bara liiite avis blir man ;) Gillade verkligen klockcharmsen!

  SvaraRadera
 2. Tack! Hade lätt handlat lika mycket till ;)
  Det var Pagoni som hade dem så förhoppningsvis kommer de snart upp som nyheter.

  SvaraRadera
 3. Jösses vilka fina saker. Nu blir man bra sugen på att skapa lite själv :)

  SvaraRadera