söndag 29 maj 2011

Morsdag- tävling

För att fira alla mammor idag har jag en liten tävling där Du kan vinna en valfri stansat tag i 925 sterling silver. De tagar som finns att välja på är 40mm tag, ring 22 mm, hjärta 30mm samt hjärta 39mm. Bilder på dessa hittar du samt hur många tecken som får plats hittar du här: Länk till smyckena.


Hur gör du då för att tävla?
Jo så här motivera vilken MAMMA du vill vinna smycket till och varför just HON är värd det. Välj vilken tag och vad som skall stansas på den. Dela med dig av bilden och skriv att du är med och tävlar i din blogg/facebook. Vill du öka dina chanser att vinna? Gilla Runns design och webshop på facebook

Tävlingen pågår till och med onsdag den 1juni kl 20.00 då drar jag en vinnare som publiceras här i bloggen.


15 kommentarer:

 1. 1.Jag skulle vinna smycket till min mamma,för att min bästa mamma som ställer upp för mig i vått och torrt är helt klart värd ett smycke,att stå ut med mig under uppväxten och alldeles ensam uppfostra mig är värt en stor eloge till henne. Så självklart ska hon få ett smycke för att jag älskar henne så mycket!
  Jag skulle välja tag hjärta 30mm till min kära mamma,det ska stansas på “MAMMA”,och med ett hjärtan form.

  2.har länkat på min blogg:
  http://gratishav.blogspot.com/2011/05/vinn-smycke_29.html

  3.har redan gillat Runns design och webshop på facebook med namn Lili Ying.

  kram
  Lili

  SvaraRadera
 2. jag vill gärna vinna till mig själv. därför att jag helt enkelt också vill få nått fint på morsdag, blir lite avis på alla andra mammor som blir så bortskämda. själv sitter jag ensam hemma med dottern hela helgen medan sambon är ute och ränner på nöjen. inte ens ett grattis har man fått :(

  har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/may/smycke-1.html

  mail: [email protected]

  SvaraRadera
 3. Jag vill vinna ett 30 mm hjärta till min mamma och det skall då stå "Mormor" på tagen. Hon är bäst, så enkelt är det.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/05/1-juni-vinn-en-tag.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 4. Jag vill vinna smycket till min mamma eftersom hon har hjälpt mig supermycket nu när jag har fått en egen dotter, och är ensamstående och ung, jag är så tacksam för hennes hjälp och vill visa det på något vis.
  Jag skulle vilja vinna cirkeln till henne, med texten Sabina på övre raden och datumet 10-11-07 på undre raden!
  Jag har tipsat om tävlingen här: http://anjatavlar.blogspot.com/2011/05/smycke_29.html.

  [email protected]

  SvaraRadera
 5. Klart jag är med. Vill vinna ett namnsmycka hjärta 30 mm. På det ska det så Mor
  Den vill jag ge till min älskade mamma som betyder allt för mig. Hon ställer upp i alla lägen, kanske inte alltid är glad över alla tilltag man gör men aldrig att hon itne skulle ställa upp till 120 % ändå. Hon är som en lejonmamma för oss barn och skyddar och ställer upp på oss för evigt.

  Har även tipsat på min blogg

  SvaraRadera
 6. Jag har lånat mammas google: Min mamma kallas mamma mia. hon är en riktig stormorsa...morsa till tre egna barn bla jag. dagmorsa fritidspedagog till över 80 barn på jobbet, fråga mig inte hur hon orkar, hon älskar barn...hon stöttar i blött och i tort. envis som få, man måste kämpa är hennes ledord. Allting går ibland tar det bara lite längre tid!! Jag vill överaska henne..från din Ellinor
  det skulle klart stå Mamma Mia på halsbandet

  SvaraRadera
 7. Jag är självklart med.
  Min egna. Eftersom hon är den som varit den starka under alla jobbiga år i familjen, den som aldrig brytit ner och den som hållit upp och burit familjen under hela våran jobbiga resa, Hon är värld allt på denna jord.
  Jag skulle vilja vinna
  http://www.runns.se/se/art/runn-design-smycken-av-egen-design-och-tillverkning/runns-namnsmycken-runn-design/925-sterling-silver-ringar-hjartan-stavar/namnsmycke-i-925-silver-hjarta-30mm.php
  Och skriva Marita på den, så heter min mamma.
  Länkade i bloggen
  http://saraannaalexandra.blogg.se/2011/may/smycke-1.html#comment
  Och gillar på FB
  [email protected]

  SvaraRadera
 8. 1.Jag vill gärna vara med. Jag skulle vilja vinna smycket till min vän som snart ska bli mamma till ett mycket efterlängtat barn! Hon kommer inte bli biologisk mamma, men i hjärtat är hon lika mycket mamma som alla andra därför skulle det stå just mamma på smycket.
  2.Jag har tipsat;
  http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/05/jag-ar-med-och-tavlar-om-valfri-stansat.html
  3.Jag gillar redan på fb (hannah jansson).
  [email protected]

  SvaraRadera
 9. Hejsan jag gillar på fb- Hanna olsson. Jag vill vinna detta fina smycke till min mamma eftersom hon är värd det. Hon fick mig och min bror som 18 åring och alltid varit en bra mamma. När min mamma va liten miste hon sin pappa som 13 åring och de va 4 syskon som alltid kämpat på. Själv fick jag en son när jag va 20 år och hon har alltid varit världens bästa mormor som ställt upp i ur och skur. Själv va jag ensamstående mamma från födslen med sonen och då fick mamma ställa upp varje dag för mig. Så tycker hon är värd detta smycke för alla dagar hon ställt upp för mig och min son.

  //Hanna Olsson
  [email protected]
  http://dennismama.blogspot.com

  http://dennismama.blogspot.com/2011/05/tavla_30.html
  Tipsar här:

  SvaraRadera
 10. 1) Jag skulle vilja vinna en 40mm tag med namnet ”Alicia” till mig själv därför att jag inte fick någon Mors Dag-present men nog allt tycker att jag kan vara värd en lika mycket som alla andra mammor i Sverige! :)
  2) Min blogglänk: http://favolosa.blogg.se/2011/may/under-trappan.html
  3) Och jag gillar Runns design och webshop på facebook!

  SvaraRadera
 11. 1. Jag skulle vilja vinna ett smycke till min älskade mor som är oerhört saknad. Jag har varit utlandssvensk sedan mànga àr och vi träffas bara 2 ggr om àret. Jag skulle sà gärna vilja ge henne ett smycke som en överraskning för att hon är världens bästa och alltid finns vid min sida fast vi bor làngt ifràn varandra. Hon skulle bli mycket glad över denna överraskning
  Jag vill vinna ett 30 mm hjärta och det ska stå "Mamma" på tagen

  2. Länkar i bloggen
  http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/may/1-juni-tag-i-925-sterling-silver.html

  3. Gillar redan Runns pà FB - Sofie Lindholm

  Kram
  Sofie
  [email protected]

  SvaraRadera
 12. Jag vill ha det själv! För att jag alltid önskat mig ett mammasmycke, jag har 3 barn och är stolt mamma. SKulle vilja ha samma som på bilden.
  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/may/mammasmycke.html

  Gillar Runns på FB (Carola Lind)
  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 13. 1. Jag vill nominera min egna mamma. För ett år och en vecka sedan blev jag själv mamma till en dotter och då insåg jag helt plötsligt hur mycket min egen mamma har ställt upp för mig genom alla år. Skulle vara underbart att få ge henne ett smycka med mitt och min brors namn på så hon kan bära oss nära hjärtat trots att vi bor långt ifrån henne.

  2. Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/may/valfri-stansat-tag-i-925-sterling-silver-1.html

  Skulle vilja vinna http://www.runns.se/se/art/runn-design-smycken-av-egen-design-och-tillverkning/runns-namnsmycken-runn-design/925-sterling-silver-ringar-hjartan-stavar/namnsmycke-i-925-silver-hjarta-30mm.php med namnen Sandra och Peter på.

  + Gillar Runns på FB! (Sandra Li)

  /Sandra
  [email protected]

  SvaraRadera
 14. Har tipsat här (är inte med)

  http://molnboanna.blogg.se/2011/may/tag-16.html

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja ge dtta till min mamma för att hon är så underbar. Hon är underbar för att hon alltid har stöttat och tagit hand om mig och mina syskon. JAg har 6 syskon, vilket innebär att hon har haft fullt upp hela tiden. Den yngsta av oss fick hon på gamlare dar, så han är två år. Den sista förlossningen var väldigt jobbig för henne, vilket gjorde att hon blev lite nere, däför skulle jag vilja ge henne detta för att visa min uppskattning. Detta smycke skulle tala för oss alla syskonen, för vi har den bästa mamma man kan ha.

  -Mischa ([email protected]

  SvaraRadera