lördag 24 september 2011

Äntligen kommer det nytt i bloggen!

Oj Oj Oj nu var det länge sedan jag uppdaterade här! Det har ju varit sommar och jag har fallit ur mina rutiner men nu känns det som om de kommer tillbaka! Så till att börja med kommer två helt olika smycken. Det ena är ett armband som jag har gjort och skall ge bort i present. Därefter ett halsband med delar jag fått av en vän på pyssel.net/forum, vi utmanade varandra i början av sommaren OCH nu äntligen har jag lyckats fota mitt resultat.

Men först ut armbandet:Ett armband som går i blåatoner (rätt ovanligt för att vara mig ;)

Och så halsbandet:


Utmaningen var att använda de stora metallmellandelarna :) Tack Annali för materialet!

Om du undrar något över smyckena eller vill köpa liknande själv hör av dig till mig på [email protected]

Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar