tisdag 4 oktober 2011

vinster!?!

Oj är helt förbluffad! Vann 5 st utmaningar i pyssel.net/forums höstcrop. Är så glad för alla röster och att mina alster uppskattas. Här kommer lite bilder på mina vinnande bidrag.

Först ut (min egen favorit) ett armband som vann kategorin "screw jante" Man skulle göra sitt bästa smycke med pärlor.Sen ytterliggare ett armband. Tävlingen var höstens färger 2 färger av rött, brunt, orange och gult var tvunget vara med.Sen kommer en utmaning där man skulle skapa med pärlor MEN inget smycke. Jag gjorde ett väsksmycke.Så kommer ett armband till. Detta var en bild inspirationstävling.Så tillsist en pappersutmaning! Man skulle altra sitt the. Här är mitt resultat:


Känner mig väldigt glad och stolt över dessa vinster, kan nästan inte fatta att det är sant! Tack till alla som röstade på mina bidrag!

Tack för titten!

6 kommentarer:

 1. Screw jante! :D Min favorit med och namnet är ju bara fantastiskt bra. Teburken himla snygg den också!

  SvaraRadera
 2. Grattis vännen! Du förtjänade det! <3 (Nästa gång ska jag vara med och ge dig lite konkurrens tänkte jag ;))

  SvaraRadera
 3. Grattis! Allt var jättefint, men väsksmycket är nog min favorit. :) <3 mamma

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för din kommentar i min blogg! Du tog verkligen hem en storseger - grattis! Jag tror du fick min röst på 4 av de 5 ovanstående alstrena, så jag tycker verkligen du var en värdig vinnare! :D Thé-asken är helt fantastiskt fin, får jag fråga var du fått metalldelarna ifrån? Love'm!

  SvaraRadera
 5. Teburken är ju så läcker :)

  SvaraRadera
 6. Tack <3
  Mella: ja det måste du! :D

  Tinto: hörnen kommer ifrån http://www.pyhobby.se/ och ramarna har jag köpt för länge sen i ullared

  SvaraRadera