lördag 14 april 2012

Idag firar jag...

... att jag inte vann MEN fick en uppskattningsgåva från TrintyBrass i smyckestillbehörs tävling! Jag bidrog med två bidrag ett halsband och ett armband... Jag kommer att få hem en goodiebag från TrinyBrass! och jag bara älskar deras saker så det passar utmärkt.
Här är deras "motivering" från smyckestillbehörs facebook sida.


"Bland många duktiga skapare blev en deltagare den personliga favoriten hos TrinyBrass. Deras designteam gillade hennes skapelser så mycket att de bestämde sig för att belöna designern med en uppskattningsgåva. En ytterligare pris med en massa vackra delar från TrinityBrass kommer därför att skickas till Erika Carlquist. Grattis, Erika! Vi är jätteglada för din skull. Här är motiveringen från Liza Jimenez som representerar TrinityBrass:
"I would like this gift to go to my personal favorite, which I believe this person would enjoy designing with the goody bag and that is Erika Carlquist" "

Så här kommer bilderna:


Så gjorde jag även ett armband:Dessa och alla mina andra smycken går att köpa här. Det går även bra att maila mig på [email protected] om du vill specialbeställa något smycke.

Tack för titten! Och Tack smyckestillbehör.se för en underbart rolig tävling "låt smycket tala för sig själv".

Titta in på www.erikasgarderob.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar