torsdag 25 oktober 2012

armband

Fortfarande blir det mest armband gjorda, brukar bli så att jag gör olika smycken i taget så rätt var det är blir det en massa halsband istället. Här kommer tre romantiska armband i vintagestil. Jag bara älskar att jobba med den bronsfärgade metallen och dessa underbara glaspärlor var inte så dumma de heller.

Först ut blir det ljust blåa
Pärlorna är som sagt av glas och alla metalldelarna är nickelsäkra.Pärlorna är som sagt av glas och alla metalldelarna är nickelsäkra.

Och sist men inte minst det med klara pärlor:
Pärlorna är som sagt av glas och alla metalldelarna är nickelsäkra.

Alla dessa tre armbanden är gjorda under utmaningen "30 alster på 30 dagar".

Blir du sugen på dessa armbanden? kika in på erikasgarderob.se för mer information och pris. Vet du vad du vill ha för ett smycke men hittar inte det? Jag gör även smycken efter önskemål. Maila mig då på [email protected] så kan vi diskutera dina önskemål,pris och om/hur jag kan göra ditt smycke.

Tack för titten!
Kram Erika

2 kommentarer:

  1. Det blå var så fint. Det gillade jag fast jag inte är någon blå person. :)

    Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Jag håller med! Den ljusa blå passade så fint till bronsen. Kram

    SvaraRadera