torsdag 29 november 2012

Farsdag...

... var det ju för ett tag sedan och då gjorde jag lite kort varav 2 kort och en "gåbortpresent" föll under "30 alster på 30 dagar" och 1 av dem under "30 kort på 30 dagar". Idag visar jag ett av korten och gåbortpresenten från 30 alster SAMT farsdagskortet får 30 kort. Så det blir första kortet jag visar från den utmaningen. Därför börjar jag med det kortet. 

Farsdagskort i blått/orange/brunt

Detta kort fick min egen pappa på Farsdag.

Sedan kort och litet present i samma tema


Kortet...

...tändsticksask och ljus:


Sist ut bara inslagning av ett matchande paket:
Detta sista kort och presenter var till svärfar.

Så inte smycken denna gången utan bara papperspyssel, måste ju bli sånt med ibland.

Tack för titten!

kram Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar