onsdag 14 november 2012

Kakor i stora lass

Nu har jag återhämtat mig något från förkylningar och annat så nu äntligen kommer det lite nytt här. Och idag blir det massor med olika tårtor och kakor. En hel del med jultema för nu börjar det ju snart närma sig. Alla dessa kakor har jag själv gjort från grunden i lera. Så varsågoda här kommer lite nyttiga bakverk.Handgjord i polymerlera och örkroken är i 925 sterling silver, övriga metalldelar i nickelsäker metall. Apelsinklytan har jag inte gjort själv men annars är det helt handgjort.


Handgjord i polymerlera och örkroken är i 925 sterling silver, övriga metalldelar i nickelsäker metall. 


Handgjord i polymerlera och örkroken är i 925 sterling silver, övriga metalldelar i nickelsäker metall. 


Handgjord i polymerlera och örkroken är i 925 sterling silver, övriga metalldelar i nickelsäker metall. 


Handgjord i polymerlera och örkroken är i 925 sterling silver, övriga metalldelar i nickelsäker metall. 

och även på pepparkaksgubbar och hjärtan på stift


Precis som de andra bakverken är dessa handgjorda av polymerlera och stiftet och ploppen är i 925 sterling silver.
Pepparkakshjärtana finns i 2 olika storlekar.

Alla dessa ingår i mina "30 alster på 30 dagar" Och jag har räknat alla som 1 alster förutom pepparkakorna som jag har räknat 3 st som 1 alster så det blir totalt 8 alster som visas idag.

Finns även flera bakverk på erikasgarderob.se har du önskemål om något bakverk som inte finns med? Maila mig på [email protected] så kanske jag kan fixa det?

Tack för titten!
Kram Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar