tisdag 20 november 2012

Smyckesaskar...

... man måste ju ha alla sina vackra smycken i något vacker med. Så därför händer det med jämna mellanrum att jag pysslar lite askar. Antingen gör jag dem från början eller som i detta fallet så har jag altrat redan färdiga askar. Dessa finns förtillfället inte på erikasgarderob.se. Men så snart vi öppnat den fysiska butiken kommer de att gå att köpa där. 
Så här kommer de, 5 mindre askar till örhängen eller mindre halsband och en större som passar armband, halsband eller klockor.

en söt rosa asken vacker vit/brun med text


vitt och brunt igen


en söt liten grönoch en med en stor nyckel på


Så den större asken, som går i rosa den med
Alla dessa sex askar har jag gjort i utmaningen "30 alster på 30 dagar"

Perfekt att ge bort den där speciella julklappen i. 
Maila mig på und[email protected] om du är intresserad av en ask av något slag.

Tack för titten!
Kram Erika
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar